Translate

miercuri, 13 ianuarie 2010

M-am vaccinat

Desi am avut indoieli cu privire la calitatea vaccinului impotriva gripei porcine,mi-am calcat pe suflet si m-am vaccinat.
Tot citesc ca ar avea efecte adverse. Poate pe timp lung sa fie ceva probleme. Deocamdata nu am simtit decat o usoara durere si mi s-a inrosit locul cu pricina.
In schimb, am dormit in ziua in care l-am facut vreo doua ore (eu nu dorm de obicei ziua!), iar seara la noua iar am "tras pe dreapta"( altadata ma apuca miezul noptii pana adorm!).
Astea sunt singurele efecte ale vaccinului in cele cateva zile de cand "convietuiesc" cu el.
Ce o fi , om mai vedea!

8 comentarii:

  1. Si eu dorm pe mine de luni incontinuu. Dar in cazul meu trebuie sa fie de la schimbarea de vreme pt. ca de vaccinat nu m-am vaccinat. Eu incerc sa raman insarcinata si ginecologul mi-a zis ca ar fi de evitat orice fel de vaccin inainte, asa ca... Dar nu cred ca ar putea sa aiba efecte adverse. Nu e nimeni nebun sa puna asa ceva pe piata aiurea. Cum sunt convinsa ca nici vaccinul acela contra cancerului de col uterin nu are absolut niciun efect advers. Ca atare nepoata mea l-a facut anul trecut cand era in clasa a patra. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. am trecut pe aici tin sa precizez ca am facut vaccinul in octombrie, si unu in noiembrie (leam facut pe ambele tipuri) DE ATUNCI NU AM SINTOME ADVERSE SI NICI LENEA NU MIA TRATATO :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu cred in toxicitatea vaccinului. Gripele m-au tinut la pat in fiecare an cand eram eleva si eram foarte suparata ca mereu ma imbolnaveam sambata si luni eram sanatoasa asa ca nu eram scutita niciodata. La serviciu, multi luau concediu aiurea pe motiv de gripa.Poate s-a luat o masura sa le mai elimine... S-ar parea ca vaccinul de 1 euro e mai ieftin decat o saptamana de concediu medical. Dar competitia dintre producatorii de medicamente este "acerba" (dece s-o fi nu mit acerba ?! Sa caut in dictionar explicatii)
    Dupa mine poti sta linistita....

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina- imi pare bine ca pot dormi! Nu stiu de la ce vine somnul, dar e o binecuvantare. Am clasa I si "ma omoara" piticii, caietele, materialul didactic ...
    Colac peste pupaza, sambata de la 8 si 30 sunt chemata la un concurs in calitate de corector.
    Si cand ma gandesc ca oamenii spun ca lucram 4 ore imi vine ...sa-i vaccinez impotriva prostiei!

    RăspundețiȘtergere
  5. mifo - ma simt bine, iar lenea, daca i se poate spune asa oboselii excesive, o tratez cu ...munca!

    RăspundețiȘtergere
  6. cherie - nu-mi fac probleme! Noi ne-am obisnuit sa vedem in orice actiune o afacere. De aceea atatea zvonuri si discutii in presa.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci iti doresc sa te ocoleasca orice virus - chiar si aceia care sunt rezistenti sau insensibili la vaccin ! :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Leo - multumesc mult! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!