Translate

duminică, 9 august 2009

Idee trăznită!

Mi-a fost dat să aud la TV o idee a unui reprezentant al Ministerului Turismului care m-a distrat.
Spunea că ar trebui regândite vacanţele scolare, să nu fie doar vara...pentru a sprijini turismul. Cică românii pleacă în concedii mai mult vara, că atunci au elevii vacanţe. Prin urmare, să punem vacanţe si în alte perioade!
În primul rând, cred că omul e rupt de realitate: vacanţe sunt şi în alte anotimpuri, dar nu sunt bani. În al doilea rând, şi nu ultimul, ce ar mai trebui să facă şcoala, pe cine ar mai trebui să ajute?

5 comentarii:

  1. :)) serios? nu stiam asta,eu ma uit cam rar la tv! pai ar trebui sa faca multe,inclusiv sa duca gunoiul la ghena :)) asa e cand esti sus si ai uitat cum e la catedra,de parca nu facem destule, oooooooooof, si inca gratis!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti cer plata pentru orele suplimentare. Noi, cand vom fi platiti pentru sambetele si duminicile petrecute pe langa "gratarele" concursurilor, cursurilor, supravegherilor...?

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea amauzit la stiri ca bugetarii vor avea concediu fara plata 10 zile obligatoriu pana la sf anului,ca sa ne poate scadea leafa cu 4% asa ca.... nustiu daca vom fi vreodata platiti,facem tot munca patriotica si in continuare,din pacate:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai vor sa scada cheltuielile bugetare, si d-aia :) Daca s-ar putea sa stam acasa o saptamana pe luna..pt ei este okay, nu conteaza ca poate n-ai cu ce se te descurci..pt ei sa fie bine

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!