Translate

joi, 5 aprilie 2012

Scoala altfel...

...o idee buna, dar aplicata fara cap. Ministerul a reusit performanta de a pune pe drum aproape toata populatia scolara din Romania.
La noi, in fiecare zi strazile au fost pline de grupuri de copii mai mari sau mai mici, care s-au deplasat spre diverse locatii. Norocul nostru a fost ca aproape toate institutiile din oras ne-au primit si s-au straduit sa ne ofere cate ceva interesant. Dar, cu toata bunavointa dumnealor, la un moment dat s-au simtit depasite. Prea multe grupuri! Altceva ar fi fost daca aceasta saptamana de activitati extrascolare ar fi fost lasata la latitudinea scolilor. S-ar fi evitat aglomeratia de la diverse obiective, activitatile ar fi fost organizate lejer...
De altfel, noi am organizat permanent astfel de actiuni atunci cand am considerat necesar si cand timpul nostru disponibil a coincis cu cel al partenerilor. Cred ca acei ce au propus o saptamana nu prea cunosc situatia din teren.
In sfarsit, cu bune, cu rele, a trecut. Poate in viitorul an scolar se va mai modifica ceva...asta daca oamenii scolii vor avea curajul sa spuna cinstit ce gandesc, nu sa ridice in slavi initiativa (in fata) si sa vorbeasca pe la spate.

7 comentarii:

  1. ...pai orice inceput e bun si orice proiect trebuie facut cu cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa reuseasca sa iasa ceva bun din asta ! Toate cele bune si un weekend cat mai placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. La Pitesti, unii scolari au fost dusi la penitenciar. Li s-a dat si sa manance de pranz, la cantina detinutilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te mai miră că se face fără cap? Să ne amintim că vacanţa de o săptămână din noiembrie a avut la origini o idee similară, aplicătă fără cap.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gandurile mele bune, pentru tine draga Marada!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!