Translate

marți, 17 aprilie 2012

Gara din Brasov...

... e de nerecunoscut. Daca inainte de revolutie era un loc in care iti placea sa poposesti, acum e un loc din care abia astepti sa pleci. Dupa multi ani am trecut ieri pe acolo si m-a uimit multimea tiganilor de toate varstele care au pus stapanire pe un loc altadata civilizat. Grupuri de indivizi se striga in gura mare, urmaresc calatorii si bagajele, cersesc, se cearta intre ei ...
Nu am zarit niciun politist.
Au apus timpurile cand permanent o portiune din spatiul interior era blocata fiindca se matura si se spala. Nici urma de personal de serviciu!
Pacat! Era un loc frumos si civilizat!

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  (Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj , nu o fac cu intentia de a abuza de amabilitatea dvs si va rog in momentul in care mai primiti mesajul meu sa imi spuneti numele blogului/siteului . In ultimul timp starea mamei mele s-a inrautatit foarte mult. Va multumesc pentru intelegere )

  RăspundețiȘtergere
 2. Peste câteva zile voi trece şi eu prin Braşov. Bine că m-ai pregătit, să nu trăiesc şi eu aceeaşi dezamăgira ca şi tine.
  Se pare că toate gările din România sunt triste.

  RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!