Translate

joi, 22 martie 2012

Mere la scoala

Azi, copiii din scoala noastra au primit mere. Din cate imi amintesc este pentru prima oara in acest an scolar. Cand am intrat in clasa toata lumea manca de zor. Am inceput ora mai tarziu pentru ca...mi-a fost mila sa le spun ca s-a sunat si trebuie sa lase marul. Prea mancau cu pofta!
Era grozav daca se dadeau mere mai des si se renunta la iaurtul care nu le place copiilor. Dar primeaza alte interese! Asa e la noi!

5 comentarii:

 1. Ma bucur ca primesc copii mere, sau orice altceva, eu primeam la gradinita eugenie si uneori mere, la plecare acasa, si asa ma bucuram de ele :)

  RăspundețiȘtergere
 2. La noi merele vin de prin noiembrie. Bucuria copiilor a fost aceeaşi ca la tine, poate un pic diminuată de faptul că,prin grădinile lor unii mai au meri. Pe la noi mai trec şi merarii din zona Voineşti, care schimbă merele pe porumb.
  Ştii ce mi se pare grav în povestea asta?
  1. Că, deşi vorbim despre egalitatea de şanse pe care o oferă şcoala copiilor, acest fapt- în realitate- nu se întâmplă.
  2. Că părinţii nu prea le cumpără copiilor fructe, dar fast-food-uri o mulţime.
  Bucuraţi-vă de mere cât vă vin: la noi nu vin mereu sau vin urâte şi stricate uneori... Aşa că lasă şi iaurtul în meniu, că nu se ştie ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu îţi dori să se renunţe la iaurt, la noi merele nu vin mereu, deşi vin de prin noiembrie. Iar uneori sunt urâte şi stricate.
  Totuşi, de aici mai rezultă o problemă: părinţii de ce nu le cumpără fructe?

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu cred ca merele ar fi o alegere fericita pentru copii.

  RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!