Translate

luni, 24 ianuarie 2011

O decizie gresita ...

...a luat Traian Basescu atunci cand a hatarat sa mearga azi la Iasi si Focsani. Cand tara fierbe, o iesire la televiziunea publica, si un un discurs prin care sa omagieze Unirea si pe cei care au infaptuit-o ar fi fost suficiente.
S-ar fi evitat huiduielile si fluieraturile din timpul cantarii Imnului, gesturi care, lasandu-l deoparte pe Basescu, au demonstrat lipsa de educatie si respect.
Cei hotarati sa fluiere ar fi putut-o face inainte si dupa intonarea Imnului.Dar...
Si Ponta cu echipa lui ar fi putut sta acasa, insa goana dupa ciolan i-a scos pe toti in strada.
Proaste exemple dam urmasilor!

6 comentarii:

  1. ...pentru romanii care au huiduit in timpul cintarii imnului, sa le fie rusine, iar pentru baietii cu sorcova politica, ar fi trebuit sa isi tina campania in alta ziulica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am un gust amar pentru ce s-a intamplat ieri la noi la Focsani.Macar e bine ca tinerii au salvat onoarea orasului, cat de cat. Multi erau bauti si habar nu aveau de unire...cine, cand si cum a facut acest act.
    Toti suntem vinovati ca am ajuns aici dupa 20 ani. Nimeni insa nu-si asuma raspunderea. Dumnezeu sa aiba mila de acest popor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt din Focsani...deci ei sa-si bata joc de tara asta...si noi sa plecam frumusel capul si sa facem liniste. Sa auzim clar imnul si sa ne dam patrioti. Hai sa fim realisti. Oricum ce a fost la Focsani...m-a lasat fara cuvinte. Au fost adusi elevi de liceu si pusi sa huiduie sau sa aplaude. Mai mult ca sigur pe ei nu-i interesa ce fac, nu-i interesa de presedinte si de 24 ianuarie...Nu poti sa te prefaci ca e bine cand merge prost. Si cam asta fac cei pe care i-am votat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena - cand ai un ministru al educatiei care nu poate tine un discurs fara ajutor, cand profesorii trebuie sa-si mai ia un serviciu pentru a supravietui, la ce sa ne mai asteptam?

    RăspundețiȘtergere
  5. Georgel -ai dreptate in mare parte, dar cand se canta imnul vreau macar liniste, daca nu respect!
    Asa sunt eu, cea careia domnii care au venit la voi si pe care i-ati aplaudat sau fluierat i-au luat cam 40% din salariu, nu 25% cum mint ei!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!