Translate

joi, 27 octombrie 2011

Grecii

De ce-or fi atat de furiosi grecii? Au imprumutat, au trait bine, li s-a sters o parte din datorie...
Noi ce sa mai zicem? Am imprumutat, platim, am trait rau, vom trai si mai rau....

7 comentarii:

  1. :)) Esti sigura ca este asa?
    Eu nu cred ca grecii sunt chiar asa tampiti.E un popor vechi care indiferent de pacatele cu care il incarca imaginatioa nostra, el, poporul grec a inventat cuvantul "DEMOCRATIE"
    Eu cred ca Grecia a fost bagata in zona euro de conducatori corupti (pentru ei nu era dificil sa treaca granitele ca la noi, deci nu era ceva necesar sau dorit de oamenii de rand, dar necesar pentru restul europei)si asa cum si la noi puterile care conduc europa, ca sa nu zicem lumea, a crezut ca poate sa profite si i-au invitat sa imprumute, sau chiar constransi din alte considerente. Acum credeau ca isi vor vinde insulele. Si grecii au zis NU ! Putin altfel decat romanii carora li s/a cerut sa vanda petrolul, gazele, etc si au zis DA cu bucurie, sau mai recent cand sunt stransi cu usa sa vanda Rosia Montana si mai ca vor zice DA... Probabil ca la greci nu tine !

    RăspundețiȘtergere
  2. ..nici n-am trait rau, nici nu vom trai. Dupa un asa'accident' o tara trebuie sa faca mult efort(zeci de ani) pentru a convinge ca ...situatia(mediul ecomomic) este stabil/a.N-ai idee cit de greu le va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. cherie -nu-i cred tampiti, ci comozi.Stiu din surse sigure ca nu se prea dau in vant dupa munca, dar le place sa traiasca bine.
    Acum au facut mare scandal ca li s-a luat al paisprezecelea salariu. Mi se pare prea mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioana- relativa chestia cu traiul bun pe care l-am dus sau il ducem! Depinde la cine te referi. Daca te gandesti la cei 20% care o duc bine sau excelent, e una, dar daca te gandesti la ceilalti 80%...
    Eu vad aproape zilnic copii care se cearta pe cornul si laptele pe care altadata le luau numai obligati,vad copii cu parinti,dar fara! vad tineri care lucreaza la diversi "patroni" de dimineata pana seara pe cate 600 de lei, vad oameni care si-au pierdut casele...
    Stiu ca grecilor le va fi foarte greu mai ales ca sunt obisnuiti cu un alt standard de viata, dar cred ca totul se plateste!
    Din pacate, noi tot platim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine zici.Doar ca cei ce au trait bine nu sunt obisnuiti cu traiul greu, pe cand noi.....

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!