Translate

vineri, 29 aprilie 2011

Nunta regala

Englezi si alte nationalitati au uitat azi de criza si saracie si au privit la televizoare cum cei doi fericiti devin soti legitimi. Isterie mare!
S-a ajuns pana acolo incat o domnisoara profesoara le-a pus copiilor in clasa ...nunta! Bietii scolari au fost cam bulversati.Unii se intrebau ce treaba au ei cu asta, altii, mai pragmatici, si-au facut rezumate la alte materii decat cea predata de domisoara dornica de nunta.

Eu va intreb: ce merite au cei doi insuratei de se face atata galagie? Sa nu-mi spuneti ca au sange albastru! Asta nu e merit, e o intamplare!

6 comentarii:

  1. Nu cred ca au merite ci doar ca asa s-au nascut.Orice om are soarta lui lasata de Dumnezeu.
    A fost un eveniment inedit ce-i drept...care nu poate fi vazut in fiecare zi, precum nesfarditele telenovele..:)
    O seara placuta sa ai draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de te-a suparat dar si eu m-am uitat la nunta toata dimineata si mi-a facut placere. Eu sunt cam nationalista din fire dar am si o slabiciune pentru natiunea engleza. Are un fel de a fi, adica are un comportament care impune respect.Anglia (nu Marea Britanie) este aproape cat Romania si a cucerit lumea. Toti ne zbatem sa invatam limba lor, etc.
    Daca este sa spun ce merite au cei doi tineri am sa mentionez ca sunt frumosi, educati si englezi, in plus mai sunt si din familia regala britanica. Nu sunt multi ca ei. Poate ca asa s-au nascut frumosi si destepti dar e meritul lor ca si-au imbunatatit darurile naturale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena - da, a fost un eveniment inedit, dar mi s-a parut cam mare zarva din jurul lui.
    Bine , ca toate au diverse motive, cel comercial fiind unul deloc de neglijat.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. cherie - nu m-a suparat,ci m-a agasat mediatizarea excesiva. Acum, cand citesc ce sume au incasat cei implicati, de la casa regala, pana la ultimul jurnalist, inteleg ca scopul scuza mijloacele.
    Cat despre cei doi tineri, adevarat ca sunt frumosi educati si destepti,dar cati nu sunt frumosi, educati, foarte, foarte destepti, muncitori insa...
    Dar asta-i viata, nu alegi unde sa te nasti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi se pare mult zgomot pentru nimic, traiasca operele pline de invataturi ale lui Shakespeare ! Un weekend placut Marada !

    RăspundețiȘtergere
  6. Rappa_ru' - multumesc! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!