Translate

miercuri, 18 august 2010

Informatician,nu! Paznici,da!

Disputa aprinsa intre inspectorul general scolar din Valcea si mai marii Consiliului Judetean dupa ce acestia din urma au hotarat sa treaca 4 paznici din cadrul serviciului de Paza si Protectie din cadrul Consiliului Judetean Valcea la Scoala Speciala Bistrita.
" Nu mi se pare normal ceea ce faceţi dvs., cei de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Practic ne obligaţi să acceptăm patru posturi de paznici, doar pentru a vă proteja oamenii. Pentru ce trebuie patru paznici la Şcoala Bistriţa, nu-mi pot imagina… Avem câteva posturi unice care sunt foarte importante pentru asistaţii sociali de acolo, însă datorită condiţiilor actuale nu-i putem angaja. Sunt nevoită să renunţ la asistentul medical, la informatician, specialişti din cadrul şcolii, posturi pe care nu le voi mai putea ocupa anul acesta. În schimb, noi suntem obligaţi de conducerea Consiliului Judeţean să acceptăm patru paznici, de parcă ar fi Banca Naţională acolo…Vă spun de pe acum că nu vom putea plăti patru paznici, fapt pentru care nici nu voi semna ordinul de plată" – a spus inspectoarea.
In replica, vicepresedintele Consiliului Judetean a spus cu cinism ca la Scoala Speciala nu trebuie informatician si a indemnat-o pe inspectoare sa se planga colegilor PDL-isti din cauza carora sunt obligati sa faca astfel de manevre.

Cu alte cuvinte ii "disponibilizam" in curtea ta, ca e mai larga!

5 comentarii:

  1. ...ce ar mai scrie presa! si mai ales cea din afara tarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Un "bravo!" sincer inspectoarei! Sunt puţini care îndrăznesc să nu facă politica impusă de consiliul judeţean. Pentru că îşi cam riscă funcţia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana - presa scrie si ei isi vad de treaba. Nu-i mai sperie nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lili - inspectoarea e membru marcant al PDL, iar presedintele consiliului judetean e membru PSD.Deci sefa noastra are spatele asigurat!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!