Translate

duminică, 16 februarie 2014

Subiect controversat

A fost gasita fata  care se hotarase sa o rupa cu lumea si sa-si petreaca restul zilelor la manastire. Multi s-au repezit sa-l critice pe preotul care ii era duhovnic, dar eu cred ca o mare vina o au parintii. 
Tatal spune ca nu a stiut ca fata merge la spovedit, ca are un duhovic. Pai, cum sa stie cand el nu mai face parte din familie de vreo 6 ani? Oare de cate ori a stat de vorba ca un prieten cu ea?
Mama a supravegheat-o,dar nu cred ca a avut o relatie care sa o faca pe adolescenta sa-si deschida inima. Ambii parinti s-au multumit ca fata nu fumeaza, nu bea, nu umbla cu prietenii... ca e buna la carte, ca nu prea iese din casa... 
 Nu  e normal ca la 15 ani copila sa mearga la toate olimpiadele si foarte des la biserica. Un copil la varsta asta are prieteni, iese la un film...nu sta sa se gandeasca la  Apocalipsa! Poate, Apocalipsa era in sufletul ei!  Cred  ca a incercat sa gaseasca un alt loc in care spera sa obtina dragoste,  un loc in care sa fie iubita si inteleasa.
 Fata are o problema. Nu e fericita in ciuda succeselor scolare.
Un copil fericit zambeste. Cand zambetul de pe fata unui copil dispare, e o problema!

2 comentarii:

  1. De acord cu tine întrutotul. Cum să nu-ţi pui întrebări când un copil alege dorinţa să meargă la mănăstire, în locul prieteniilor şi activităţilor adecvate vârstei ei? Ce grijă ai tu părinte dacă nu ştii să fii prieten cu propriul copil? Este clar că există undeva o hibă. Eu nu aş critica duhovnicul ei, deşi...este oarecum ciudat pentru un copil să aibă duhovnic...însă i-aş trage de urechi puţin pe cei care au primit-o la mănăstire şi nu au anunţat familia care ...se dădea de ceasul morţii de îngrijorare. E totuşi o minoră.
    La noi în România ...cam toate merg pe dos, draga mea! Seară bună şi îmbrăţişări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire, tot mai multe cupluri aleg sa traiasca separat si acest lucru isi pune amprenta asupra dezvoltarii copilului. Poate, lor le va fi mai bine, desi se spune ca ce-i intai nu-i pe urma, dar copiilor sigur le va fi mai rau! Fata statea bine din punct de vedere financiar, dar asta nu e de ajuns! Sa-i lumineze Domnul pe toti cei ce sunt la "rascruce"! Cat priveste calugarii, mai ca nu au nici o scuza!
      Toate cele bune!

      Ștergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!