Translate

joi, 14 martie 2013

Ce mai mâncăm ?

De la un timp curg veştile rele: laptele are aflatoxină, peştele are paraziţi, puii au salmonela, curcanii au urme de antibiotice...
Despre cai nu se spune, deocamdată, că ar avea ceva. Să presupunem că acei ce au vândut carne de cal în loc de vită au vrut să protejeze consumatorii?

Şi o veste bună: au apărut URZICILE! Deci, pe coastă, români!

6 comentarii:

  1. Confirm aparitia urzicilor. Atat pe coasta cat si la mine in farfurie. Duminica am binevoit sa gatesc o ciorba de urzici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te mai bucura atat! Eu zic sa nu incepem sa culegem urzici inainte de a veni cei de la protectia consumatorului sa le verifice paramatrii. Sigur si astea au toxine, altfel cum ne-ar "urzica". Daca depasesc nivelul admis in UE sau in SUA? Daca ale noastre sunt mai "urzicate" ? Ar putea fi cazul sa le dam naibii pe alea de pe "coasta noastra" si sa importam unele cu adevarat "sanatoase"... Eu asa ma gandesc !
    :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Votez pro urzici...româneşti! Poate măcar în cazul ăsta votul meu să aibă vreo importanţă, iar tu nu le da idei!

      Ștergere
  3. Eu chiar nu am mai cumpărat lapte zilele astea...Dar una peste alta chiar nu ne strică o cură de urzici :)

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!