Translate

luni, 29 octombrie 2012

Te pui cu presa?

Zilele trecute, un ziar local publica un articol in care directorul de la colegiul unde am lucrat si eu era facut cu ou si otet pentru ca ar fi strigat la un ziarist. Totul a pornit de la un zvon aruncat de cine stie ce taietor de frunza la caini (ca tot avem destui!) cum ca o fetita de clasa I ar fi fost rapita la iesirea din scoala. Directorul nu a confirmat zvonul si ziaristul a insistat. Scos din rabdari, probabil, directorul a ridicat tonul la respectivul. De aici un articol in ziar in care directorul era numit "om insipid, incolor si inodor" care de 15 ani sta la conducerea institutiei si nu a putut fi dat jos pentru ca "are pile". Inspectoratul scolar era somat sa puna la conducere un om mai "tanar si mai capabil".
Cred ca ziaristul isi doreste pe altcineva mai tanar la conducere, de...poate, cu avantul tineretii pune omul de-o rapire, ceva sa aiba si presa ce scrie. Un director de scoala in care nu exista batai, scandaluri, rapiri...nu e bun!
 

6 comentarii:

  1. Să te ferească Dumnezeu de GURA PRESEI! Pentru subiecte de scandal sunt ăn stare de orice compromis cu deontologia ziaristică..
    Seară bună Marada!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nici nu stiu nimic referitor la deontologie!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt asa de scarbita de tot, incat nici nu ma mai duc la vot. Nu stiu cu cine votez ! Presa este o galeata cu venin si nu ai ce alege din tot ce scuipa....
    Vad ca blogul acela cu adolescenti este mai vesel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma mai uit la dezbaterile electorale. La vot merg pentru ca e unul din putinele drepturi pe care le am, deci vreau sa profit de el!

      Ștergere
  4. Celalalt blog... este vechi.... Nimic nou?

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!