Translate

duminică, 16 septembrie 2012

Vacanta...mare!

De la 7 ani, in septembrie, a sunat mereu clopotelul si eu am spus prezent. Anul acesta clopotelul va suna, dar eu voi lipsi...motivat. Sunt pensionara de drept. Regrete...putine, nu pentru ca nu mi-ar fi placut copiii sau meseria, ci pentru ca am observat ca in ultima perioada respectul pentru noi, cei ce facem mai mult munca voluntara, a scazut. In aceste conditii,cand nici vreo satisfactie materiala nu ai, ti se cam ia  si e dureros ca te bucuri de vacanta fara sfarsit!
Oricum, pentru mine incepe o noua etapa a vietii si imi doresc sa fiu sanatoasa si sa ma bucur de libertatea pe care mi-am dorit-o mereu. Am multe planuri, dar nu stiu ce plan are Domnul cu mine! Vom trai si vom vedea!

Urez succes si sanatate in noul an scolar dascalilor, tuturor elevilor si nepotelei mele care de maine e scolarita! 

17 comentarii:

  1. Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de roadele muncii tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să fii sănătoasă, să îţi poţi realiza toate planurile, să te bucuri de nepoata şcolăriţă şi de tot ce ai clădit de-a lungul timpului !
    Şi, din când în când, să ne mai întâlnim pe-aici, la ... taifas.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! Sa aveti sanatate si impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, ai devenit o tanara pensionara. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc multa bucurie si te felicit .Cu siguranta nepoteii se vor bucura atat de dragostea si prezenta ta, cat si de experienta ta, draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimata doamna
    Inainte de a va da cu parerea sper ca a-ti iesit din urmatoarea dilema:
    Nitu Georgeta afirma ca afacut zeci de sesizari la Politia Oltenita si la Directiile de Ocrotire a Copilului din Oltenita si Calarasi si ca acestea au raspuns cu "tacere". In acest caz, ori aceste institutii sunt "varza" ,ori cererile reclamantei au fost nefondate, adica denunturi calomnioase.
    Dupa continutul parerii date de dvs. se pare ca nu aveti deloc incredere in aceste institutii.
    Va sfatuiesc in eventualitatea ca va preocupa viata persoanelor Nitu Georgeta, Codita Nicolae si Codita Ana Maria sa cititi tote scrierile de pe blogurile persoanei Nitu Georgeta in legatura cu aceasta problema si inadvertentele afirmatiilor sale va va dezvalui o mama care si-a parasit fiica pentru o dragoste fulgeratoare care a lovit-o
    dintr-un anumit blog. Lucru fatal si deci oarecum scuzabil, dar ca sa-ti umilesti timp de 3 ani fiica, nevrand sa o viziteze decat daca aceasta va dormii intr-o aceiasi camera cu concubinul tau inseamna deja dereglare psihica. De altfel Nitu Georgeta nu e multumita nici de Judecatoria din Oltenita care care i-a aprobat ca vizitarea minorei sa aiba loc la domiciliul de drept al acesteia care este la mama ei in Oltenita. Cu Lisandru Cristian traieste in concubinaj si nu are nici macar mutatie pe cartea de identitate. Nu sunt anonim dar altfel nu m-am putut lega blogul dvs. Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu ma preocupa viata familiei/familiilor dumneavoastra. Sunt uimita ca doua cadre didactice nu reusesc sa ajunga la o intelegere privind copilul. Cred ca adevarul este pe undeva pe la mijloc (dar nu are importanta ce cred eu!).Cred ca ar trebui sa fiti rezonabili, sa nu implicati copilul intr-un razboi personal. Si eu sunt parinte si pentru copilul meu am facut orice.Uneori a trebuit sa trec de la mine mai mult decat imi sta in fire, sa ma umilesc in fata unor persoane pe care in alte conditii le-as fi evitat,dar am mers mai departe fiindca interesul copilului meu a fost mai presus de orgoliu.
      Iubirea de copil inseamna sa faci tot ce ii este lui de folos, chiar daca tu trebuie sa strangi din dinti.
      Poate fetei i-ar prinde bine si o relatie cu mama. Chiar si cu greselile pe care le invocati, mama ramane mama si nu cred ca i-ar face rau fetei o persoana ca ea in anturaj.
      Sa va dea Domnul (amandurora) gandul cel bun si sa lasati fata sa aiba si tata si mama!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Of, of, of! Detest anonimii şi îi consider laşi, murdari la suflet ascunşi şi ruşinându-se de propria mizerie.
      Dacă un om are cugetul curat, îşi declamă numele fără ezitare.
      Şi oricum este urât ce face acest anonim pe blogul unei persoane cu care nu are nimic de împărţit.
      Spun doar atat: NU ANONIMILOR!

      Ștergere
  7. Eu nu am vrut să intervin, iniţial, Marada, fiindcă nu este normal ca blogul cuiva să devină o platformă în care anonimii să-şi spună punctele de vedere evitând să spună întreg adevărul. Dar a fost menţionat numele meu. Îi spun acestui domn care nu-şi pune numele nici măcar la finalul "raportului" (scris în bătaie de joc pentru limba română, aşa cum ne-a obişnuit, de altfel, de-a lungul timpului - "a-ţi ieşit", "dormii" etc.)următoarele:
    - dragostea fulgerătoare care a lovit-o pe Geanina a survenit şi pe fondul deteriorării fostei relaţii. Chiar ex-soţul mi-a spus, faţă în faţă, că el şi Geanina aveau o "căsătorie de formă" (îl citez), de cinci ani de zile. Acum evită să reamintească asta şi trage spuza pe turta sa. Ar trebui să înţeleagă, finalmente, că Geanina nu l-a părăsit fiindcă i-a bătut romantismul la uşă. Dânsul a pierdut-o pe Geanina, de-a lungul timpului.
    - Atunci când vorbeşte despre concubinaj ca şi cum o astfel de stare ar fi o infracţiune, să nu uite că înainte de a se căsători cu Geanina au stat împreună cinci ani fără acte. Ipocrizia este mare - concubinajul este deplorabil acum, dar nu era deplorabil atunci când dânsul era implicat în problemă.
    Una peste alta, oamenii se iubesc şi trăiesc frumos cu sau fără acte. Noi ne pregătim de nuntă, numai că domnul depune toate eforturile pentru a afla ce, cum şi când, probabil pentru a strica atmosfera. Nu pot să-l invit să tăiem tortul şi nici nu poate fi alături de noi în noaptea nunţii. A sperat şi speră că Geanina se va întoarce la el, numai că asta este imposibil. Nu numai pentu că s-a comportat lamentabil de trei ani încoace, punând ambiţia personală mai presus de orice, ci şi pentru că - aşa cum spuneam mai sus - relaţia dintre el şi Geanina nu mai funcţiona, la momentul apariţiei mele - decât "de formă".
    Păcat că nu înţelege că un copil are nevoie şi de mamă. De fapt, a ameninţat-o de la bun început că nu o va lăsa să vadă copilul, spunând chiar că va proceda la fel ca Ion Dolănescu. Nu mai e nimic de spus. De fiecare dată când Geanina doreşte să vadă copilul, pleacă de-acasă, schimbă cartela telefonului sau promite marea cu sarea pentru ca fetiţa să spună că vrea să rămână cu dânsul.
    Atât am avut de spus, Marada, îmi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va ajute Domnul sa depasiti momentele acestea dificile si sa faceti ce mai bine pentru toti!

      Ștergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!