Translate

joi, 6 mai 2010

Reducerea salariilor si pensiilor

Anunt soc: salariile si pensiile vor fi reduse.
Presedintele a inceput declaratia prin a spune ca prin media s-au creat imagini false asupra situatiei tarii. De aceea am crezut ca masurile nu vor fi asa dure.Dar dupa ce a terminat cu acuzatiile, a inceput spectacolul:salarii, pensii, alocatii de somaj reduse cum nici in scenariile cele mai urate ale presei nu au fost gandite.
Si toate spuse cu zambetul pe buze.
Ma asteptam ca la sfarsit sa spuna: "v-am ciuruit!".
Probabil a spus-o departe de camerele de luat vederi.
Grea lovitura pentru pensionarul care are o pensie de 500 lei, care e bolnav...Preotii trebuie sa fie fericiti:numarul inmormantarilor va creste...
Grea lovitura pentru tinerii care au rate la banci!
Si toate masurile anuntate de un presedinte zambaret si de un ministru (Vladescu)ce a incasat 100.000 de euro ca membru al unor consilii de admnistratie ale unor strucuri apartinand statului.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. deci in concluzie pe tema asta mam certat si eu cu uni profi... care cik de ce ma bag (ei mai au 2 zile si mor da noi tinerii ce facem?)
    Si eu zic ca nau de cat, daca vor sa vada cea ce este sau a fost in grecia sau ceva mai vasta ca in 89' sa ia ei 15 la suta din tot asa cum zice (cand e vorba de pus pune cate 2% cand e de luat 15% DIRECT) eu unu zic sai F***M in gura (scuzati limbajul) si sa iesim in strada daca e .... (PLM VOR IESII SI POLITIA JANDARMERIA SI RESTU CA PLM NU LE CONVINE NICI LOR SA LI SE IA SALARIILE ASA!) pana atunci sunt un cetatean intr-o tara frumoasa cu o conducere de toata jena!

    RăspundețiȘtergere
  3. e timpul de un nou decembrie 89?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mifo - si eu sunt adepta unei revolte, dar azi am constatat ca nimeni nu face nimic. Toti tac de frica! E mai rau decat inainte de 89. Atunci ne mai permiteam sa spunem bancuri politice, dar acum toti se feresc sa zica ceva. Pe asta mizeaza si guvernantii, pe teama si lasitatea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. kis - cine mai iese azi in strada?

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!