Translate

duminică, 2 mai 2010

O escroaca "de firma"

Asociatia noastra are un contract cu o firma pentru citirea apometrelor. Pana acum lucrurile au decurs aproape normal. Au fost cateva mici nemultumiri din partea locatarilor, dar s-au rezolvat.Plata se face de catre administrator si este inclusa in factura cu cheltuieli lunare.
Saptamana trecuta locatarii au avut parte de o surpriza neplacuta. O angajata a firmei respective (SEPSE) s-a prezentat sa citesca apometrele, dar a inceput sa ceara bani de la oameni pe motiv ca nu si-au platit citirea o luna, doua...dupa cum "citea" ea persoanele. A cerut in special de la batrani... care i-au dat fara sa ceara chitanta!
Cei mai tineri s-au cam prins asa ca la ei nu a prea a avut succes.
Administratorul, care a auzit azi de cele intamplate, a ramas perplex. Plata a fost facuta la timp, iar persoana respectiva trebuia doar sa citeasca , nu sa incaseze.
Iata ce oameni angajeaza firmele. Iata pe cine primim in casa!

10 comentarii:

  1. Timp de 14 ani am facut administratie de bloc,pe langa serviciu.Bloc cu 40 de apartamente.Am predat in 2004 cand am inceput drumurile in America.De ce voi platiti citirea apometrelor?La mine am instalat pe fiecare scara o casuta si fiecare locatar avea datoria sa-ti ia citirea si sa o puna in casuta.Eu tineam fisele si le duceam la Apa(RATCFL ERA PE ATUNCI).In adunarea generala a asociatiei s-a votat ca presedintele si administratorul pot sa faca control inopinant oricand,daca au dubii asupra citirii.Nu a fost cazul niciodata!
    Cineva v-a bagat pe gat inca o cheltuiala in plus.O fi firma cuiva....mare!
    Parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ema - la inceput asa a fost si la noi. Apoi administratorul a inceput sa se planga ca locatarii nu dau la timp si corect datele. A citit un timp un vecin, iar administratorul s-a plans ca are reclamatii privind citirea si asa a angajat firma. Sigur ii este mai comod fiindca respectivii ii fac toate calculele!
    N-ar fi o problema daca ar fi corecti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Traim in Romania si romanii sunt inventivi....

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare grija!!! atat e de spus...criza actuala a dat nastere la tot felul de lucruri urate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena - ni s-a dus vestea ca...suntem inventivi!

    RăspundețiȘtergere
  6. tasha - cred ca obiceiurile urate ies la suprafata si datorita autoritatilor care de multe ori doar constata infractiunea si nu iau nici o masura.

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!