Translate

sâmbătă, 29 mai 2010

Cine a provocat criza in Romania?

Cum,cine?
1.Pensionarii fiindca s-au incapatanat sa traiasca si nu "au iesit mai repede din sistem pe cale naturala" (aici l-am citat pe Seitan).
Vedeti ce frumos spune domnul "a iesi din sistem pe cale naturala", nu a muri! Om cu carte , ce mai!

2. Imbuibatii de profesori si medici care si-au luat cu banii imprumutati la banci garsoniere la mansarda, sa simta din plin caldura verii si gerul iernii!

3. Femeile care fac copii si cer statului sa le dea bani pentru a-i pune pa picioare!

Solutii ar fi:
1. Pensionarii sa nu-si mai ia medicamentele, sa manance cat mai putin sa inchida caloriferele si sa grabeasca "iesirea din sistem".( Constiinciosi si cu spirit civic) unii au si inceput sa puna planul in aplicare.
Daca tot nu vor sa iasa, sa ceara bani de la nepotii someri.

2. Profesorii si doctorii sa lase garsonierele de la mansarda si sa se mute in corturi. Asa vor ajunge cu picioarele pe pamant, nu cu capul in nori! Nu vor mai pleca in alte tari de soare pline, ci vor fi legati de glia stramoseasca.
Daca tot sunt intelectuali sa caute prin orice mijloace o matusa care sa le dea cateva milioane de euro!

3. Mamicile sa-si ia odraslele, sa treaca granita si sa cerseasca decent (nu care cumva sa faca de rusine numele tarii). De acolo sa trimita bani in tara sa echilibreze bugetul.

Sunt doar cateva idei. S-ar mai gasi, dar ii las pe guvernanti sa le caute, sa nu spuna ca le-am luat painea de la gura!

5 comentarii:

  1. Marada, e ingrozitor ceea ce se intimpla. Si va fi si mai rau! Astia n-au Dumnezeu, n-au prieteni, n-au dusmani, au numai interese pe care vor sa si le satisfaca indiferent de "orice si oricine". Si sint foarte putini cei care mai au indrazneala sa li se impotriveasca, puterea sa inteleaga ceea ce li se intimpla. Pentru ca e de neinteles pentru niste minti normale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Traiti o realitate, nu un cosmar.
    O realitate in care un angajat in mediul privat duce pe umeri pensionari, copii, bugetari etc.
    Desigur ca era mai usor sa reduca nr. de bugetari cu 500 mii, dar ar fi acceptat cineva?
    Si nu inteleg cum vine ideea de solidaritate: adica de ce sa taiem doar de la bugetari, ziceti, hai sa taiem de la toti, adica sa crestem taxe si impozite. Dar in ultimii 2 ani a dat vreun bugetar dovada de solidaritate cu cei din privat? De 2 ani de zile mediul privat sufera, s-au inchis firme, au fost dati oameni afara, s-au redus salarii. A iesit vreun bugetar in fata sa spuna ca vrea sa fie solidar?sa ajute cu ceva?
    Strigati despre interese si va plangeti toata ziua, dar alte solutii in afara de "sa moara si capra vecinului" aveti?
    Noi sufeream si voi cereati salarii si pensii mai mari.De unde sa vi se dea?Aaaa...Pai sa ne impoziteze pe noi in plus, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu v-am cerut sa fiti solidari cu noi! Aproape toti avem copii sau soti/sotii care lucreaza in sectorul privat si o marire a impozitelor ne-ar afecta mai rau decat reducerile noastre de salarii(cel putin pe mine!).
    Cerem doar sa se opresca jaful, cheltuielile cu clientela, sa se gospodaresca banul tarii!
    Va convine ca un hotel al statului sa fie vandut si apoi inchiriat tot de stat care,culmea! se obliga sa-l si renoveze? Am dat exemplul cel mai recent de jaf despre care am aflat din presa.
    Daca ti-as spune ca si la scara mica se fura sub ochii nostri si nu avem ce face, ce-ai zice?
    Deci nu voi,cei de la privat, sunteti problema noastra!

    RăspundețiȘtergere

Premiu de la Elena Marin - Alexe

Premiu de la Elena Marin - Alexe
Multumesc mult!

Premiu de la Geanina

Premiu de la Geanina
Multumesc frumos! Si eu il daruiesc tuturor celor care intra pe blogul meu. La multi ani!