De la un timp curg veştile rele: laptele are aflatoxină, peştele are paraziţi, puii au salmonela, curcanii au urme de antibiotice...
Despre cai nu se spune, deocamdată, că ar avea ceva. Să presupunem că acei ce au vândut carne de cal în loc de vită au vrut să protejeze consumatorii?
Şi o veste bună: au apărut URZICILE! Deci, pe coastă, români!
Despre cai nu se spune, deocamdată, că ar avea ceva. Să presupunem că acei ce au vândut carne de cal în loc de vită au vrut să protejeze consumatorii?
Şi o veste bună: au apărut URZICILE! Deci, pe coastă, români!
Confirm aparitia urzicilor. Atat pe coasta cat si la mine in farfurie. Duminica am binevoit sa gatesc o ciorba de urzici.
RăspundețiȘtergereEşti pe fază!
ȘtergereNu te mai bucura atat! Eu zic sa nu incepem sa culegem urzici inainte de a veni cei de la protectia consumatorului sa le verifice paramatrii. Sigur si astea au toxine, altfel cum ne-ar "urzica". Daca depasesc nivelul admis in UE sau in SUA? Daca ale noastre sunt mai "urzicate" ? Ar putea fi cazul sa le dam naibii pe alea de pe "coasta noastra" si sa importam unele cu adevarat "sanatoase"... Eu asa ma gandesc !
RăspundețiȘtergere:))
Votez pro urzici...româneşti! Poate măcar în cazul ăsta votul meu să aibă vreo importanţă, iar tu nu le da idei!
Eu chiar nu am mai cumpărat lapte zilele astea...Dar una peste alta chiar nu ne strică o cură de urzici :)
RăspundețiȘtergereO sursa de fier!
Ștergere